Opret gratis bruger nu!

Erfalands Ekspertblog
Den nyeste viden direkte til dig fra eksperterne

Jørgen Steffensen

Jørgen Steffensen, Advokat

Medejer af Lindhardt Steffensen Advokater, der blev etableret den 1. oktober 2008. Jørgen er cand. jur fra Århus Universitet, og har arbejdet som advokat siden august 1990. I arbejdet som advokat er det navnlig erhvervsret, der har haft Jørgens store interesse. Det har givet en solid erfaring indenfor generationsskifte, selskabskonstruktioner, kontraktret og landboret. Jørgen Lindhardt Steffensen er medlem af Danske Landbrugsadvokater, og har i flere år repræsenteret DLR Kredit. Han vil bl.a. skrive om generationsskiftemodeller, faldgruber ved forpagtning og andre kontrakter på erfaland.dk
Fredag, 16 august 2013 07:21

Sådan køber du på tvangsauktion

Køb på tvangsauktion er forbundet med fordele og ulemper. Den åbenlyse fordel er købsprisen, men der er også mange ting, man skal være opmærksom på – særligt ved landbrugsejendomme.

Tirsdag, 01 oktober 2013 07:18

Generationsskifte eller salg

Overvejer du generationsskifte eller salg, er der mange ting, at tage stilling til. Læs om skatteforhold, selskaber, succession, finansiering via fonde og meget mere i denne blog.

Onsdag, 10 oktober 2012 10:00

Landbrug under økonomisk pres

Krisen kradser – også i landbruget. I forbindelse med krakket i Fjordbank Mors har pengeinstitutternes finansiering af landbrug haft stor mediebevågenhed.

Erfaland

Landmandens forum