Opret gratis bruger nu!

Erfalands Ekspertblog
Den nyeste viden direkte til dig fra eksperterne

Jakob Skodborg

Jakob Skodborg, Agronom

Agronom Jakob Skodborg Jensen blogger for BASF Crop Protection Danmark. Med en såvel praktisk som teoretisk tilgang til ukrudtsbekæmpelse og plantebeskyttelse, vil Jakob berette om de nyeste informationer vedrørende planteværn, vise videoer af demoforsøg samt dele viden om, hvad der sker i marken her og nu. Jakob har tidligere arbejdet ved LandboSyd som driftsøkonomikonsulent og kan desuden skrive både planteavlskonsulent og produktchef på CV'et. Han selv driver ejendommen "Thygesminde" på 223ha nær Kolding, hvor det primære fokus ligger på planteavlen.
Fredag, 05 april 2013 15:24

Få merudbytte i hvede

Hvad kan bedst betale sig? BASF modtager jævnligt spørgsmål vedrørende brugen af rent epoxiconazol (Opus, Rubric, Maredo) i stedet for Bell i hvede. Få svaret her.

Fredag, 09 november 2012 11:54

Høje afgrødepriser – Mere værdi

Vil du høste et solidt udbytte i markendelen næste år, så kig forbi Jakob Skodborg Jensens ekspertblog og få inspiration til øget merværdi og sikring af højere udbytter i marken.

Tirsdag, 11 september 2012 06:48

Effekter af Opera i majs

Undgå majsøjeplet, majsbladplet og lignende sygdomme. I denne blog får du en grundig gennemgang af Operas effekt i majs samt et videoklip fra landforsøgene med svampesprøjtning.

Erfaland

Landmandens forum