Opret gratis bruger nu!

Erfalands Ekspertblog
Den nyeste viden direkte til dig fra eksperterne

Dan Rasmussen

Dan Rasmussen, Bygningsingeniør

Jeg er bygningsingeniør ved en større rådgivningsvirksomhed, hvor det primære arbejdsområde er veje, anlæg og belægninger. Igennem min ingeniøruddannelse samt min tid som tømrerarbejdsmand på landbrugsbyggerier har jeg desuden tilegnet mig viden omkring små og større byggerier. Herunder kan nævnes drift, vedligehold af bygninger og udenomsarealer, reparationer af byggerier, nybyggeri og love samt byggelovgivning i forbindelse med disse. Jeg er økonomisk bevist og tænker rentabilitet frem for alt. Med andre ord er det fedt at få meget ud af lidt. Mine blogs vil derfor omhandle løsningsforslag til driftsforbedringer, hvor min indgangsvinkel er at få en stor gevinst ud af en lille investering. Privat er jeg gift ind i en landbrugsfamilie og har en datter.
Tirsdag, 27 august 2013 08:49

Reparation af asfalt- og grusveje

Efter mange spørgsmål i bloggen vedrørende vedligehold af veje, bringer vi en opfølgning. Læs med og bliv klogere på vanding af vej, pleje af asfaltvej, stabilgrus og kornstørrelsen

Fredag, 08 februar 2013 21:17

Tagrender - spar vedligehold

Kan man spare tid og penge på vedligehold af staldbygningernes facade ved at etablere tagrender? Se udregningerne for et konkret eksempel og se, hvad tilbagebetalingstiden lyder på.

Mandag, 21 september 2015 08:43

Vedligehold af grusveje

Hvorfor opstår der altid huller de samme steder i grusvejen og hvad kan du gøre for at undgå dem permanent? Få svar på dine spørgsmål om grusveje og vedligeholdelse i bloggen her.

Erfaland

Landmandens forum