Opret gratis bruger nu!

Erfalands Ekspertblog
Den nyeste viden direkte til dig fra eksperterne

Torben Wiborg

Torben Wiborg, Chefkonsulent Udvikling i LMO

Chefkonsulent Udvikling i LMO siden sep. 2011, hvor jeg arbejder med virksomhedslandbrug og udvikling af rådgivningen. Tidligere leder af Jyske Banks Landbrugskompetencecenter i 2008-11, hvor opgaven bestod i at kompetenceudvikle Jyske Banks landbrugsrådgivere og tegne Jyske Bank udadtil. Leder af Driftsøkonomiafdelingen hos Videnscenter for Landbrug fra 2001-08, hvor opgaven var udvikling af landbrugsrådgivningen indenfor strategi, virksomhedsledelse, finansiering og drifts-økonomi. Ph.d. i Jordbrugsøkonomi fra KVL. Skriver primært om virksomhedsledelse, ud fra en vurdering af hvad der skaber den professionelle landbrugsdirektør.
Tirsdag, 17 september 2013 05:20

Styr på finansieringsstrategien. Nu.

Er det nu, du skal omlægge dine lån eller skal du vente? Hvordan ser renternes trend ud og hvor risikovillig er du - eller bør du være. Få inspiration og facts i Torben Wiborgs blog.

Torsdag, 21 marts 2013 16:12

Bankernes optimeringshelvede

Chefkonsulent Torben Wiborg, giver sit bud på, hvorfor landbruget bruger så mange ressourcer på produktions-optimering i et konkurrencepræget marked. Hvad gør du på din bedrift?

Onsdag, 05 december 2012 19:23

Sådan tjener man flere penge…

Vil du høre mere om muligheden for at hente indtægter på din bedrift, så læs om Turnaround-forløb i denne blog. På to af bedrifterne snakker vi om forbedringer i millionklassen.

Tirsdag, 21 august 2012 09:17

Råvarestrategi - bruges ikke i Danmark!

Med de markeder, vi har i dag, er det nødvendigt at være struktureret omkring køb og salg af råvarer. Mere end vi har været vant til. Hent inspiration til din handelsstrategi her.

Erfaland

Landmandens forum