Opret gratis bruger nu!

Erfalands Ekspertblog
Den nyeste viden direkte til dig fra eksperterne

Erfablogger

Erfablogger,

Erfabloggeren er vores joker på Erfaland.dk Der vil således komme indlæg fra både kvinder og mænd, indenfor branchen eller udenfor branchen. Besøgene vil tælle etablerede landmænd, unge landmænd, forhenværende landmænd, eksterne konsulenter, interne konsulenter, der ønsker at prøve sitet af - alt er muligt - også bloggere fra andre erhvervsgrupper. Har du en historie på hjertet eller kender én, der har, så skriv en mail til erfaland@gmail.com. Måske vi bringer din historie næste gang?

Dansk landbrug står foran et ejerskifteboom i de kommende år, men selv med strategien lagt, kan der ske uforudsete ting, som kræver villighed til at ændre på planerne.

Langt de fleste tænker strategi, som noget der typisk skal realiseres inden for en overskurelig årerække. Men det er også vigtigt, at lægge en strategi for livet. En LifeTime Strategi – særligt hvis man står og skal være ejerleder for første gang.

Mandag, 22 juni 2015 11:11

PigUp & Ko – En ny app til landmænd

Daka SecAnim har udviklet en app til afhentning af døde dyr i dansk landbrug og dyreerhverv. Målet er nemmere bestilling, bedre kundeservice og samtidigt at værne om sikkerheden. PigUp and Ko, hedder den nye gratis app, som nu er tilgængelig til både iOS og Android.

Efter fire år er nøglerne leveret tilbage til blå blok! Det fejres på Facebook, hvor fremtrædende personer indenfor landbruget giver en kommentar med.

Bæredygtigt Landbrugs gødningssag åbner op for Pandoras æske. Igennem de sidste år er udlandet aktivt begyndt at fravælge køb af det udpinte danske korn.

Alt for få inden for landbruget bruger tid på at udforme en strategi for deres virksomhed, og ud af de få der gør, er det langt fra alle, der formår at realisere den. En undersøgelse fortaget af SEGES viser, at kun 20 % af alle landmænd har en nedskrevet strategi, og ikke alle formår at følge sine strategiske hensigter til døren.

Fredag, 20 september 2013 00:51

Hvorfor høster alle mere end mig??

Jubi! I dag har vi ramt 200 likes på vores Facebook-side og bringer derfor et udsnit af de seneste opslag på dennes væg. Kig forbi og se om en af dine debatter er heriblandt.

Fredag, 24 maj 2013 08:26

Medvirkende til radioindslag søges

Kildesøgning: Vi søger en kilde, der kan hjælpe os med at belyse et problem inden for landbruget.
Tirsdag, 14 maj 2013 14:43

Hvor meget kan du tjene på jordleje?

Læs de mest debatterede indlæg og ekspertblogs gennem den sidste måned. Kig forbi og se om dit bidrag er iblandt. Derudover efterlyses en Facebook-administrator i juli. Er det dig?

Fredag, 09 august 2013 08:04

Investering i jagt og omdømme

Har du en biotopplan? Landmand Erik Borup har en og han vil anbefale alle at komme i gang med at gøre noget for jagten, biodiversiteten, landbrugets omdømme og naturen. Læs mere her.

Side 1 ud af 2

Erfaland

Landmandens forum