Opret gratis bruger nu!

Erfalands Ekspertblog
Den nyeste viden direkte til dig fra eksperterne

Erik E. Olesen

Erik E. Olesen, Miljøfaglig konsulent

Uddannet agronom og er ansat i HedeDanmark, hvor vi arbejder med at udnytte og genanvende organiske restprodukter til jordbrugsformål. Vores største produkter er spildevandsslam og industrielle reststrømme - både til dirkete udbringning på landbrugsjord og til biogas
Tirsdag, 23 Juli 2013 11:20

Optimerer du via jordprøver?

Bruger du regelmæssige jordprøveanalyser som styringsredskab til sikring af en optimal gødningsstrategi? Det kan ofte gøres for under 10 kr/ha/år. Lær mere om investeringen her.

Tirsdag, 16 april 2013 19:59

Fosfor – fremtidens mangelvare

Hvad skyldes prisudsvingene på fosfor? Og hvorfor har politikerne så stor fokus på dette? Få en grundig introduktion til P'et i NPK-gødning og erfar, hvordan du får mest for pengene.

Torsdag, 14 februar 2013 15:23

Organisk stof er jordens guld!

I denne blog får du indblik i, hvorfor flere og flere landmænd har stor fokus på indholdet af organisk materiale i jorden. Læs her, hvordan det gavner markerne ude på din bedrift.

Tirsdag, 20 november 2012 12:43

Få tungemetaller i danske restprodukter

Vil du spare penge på gødning, så læs Erik E. Olesens blog om restprodukter og få viden om næringsstoffernes tilgængelighed, restriktioner på modtagerarealet og miljømæssige forhold

Fredag, 21 september 2012 08:46

Restprodukter er værdifuld gødning

De ellers så stabile gødningspriser er eksploderet indenfor de sidste par år. Her giver Hededanmark sit bud på omkostningsoptimering ved brug af restprodukter som billig gødning.

Erfaland

Landmandens forum