Opret gratis bruger nu!

Erfalands Ekspertblog
Den nyeste viden direkte til dig fra eksperterne

Henning Amby

Henning Amby, Ledelsesrådgiver og ejer af SetFocus

Jeg arbejder med ledelsesrådgivning i landbrugsvirksomheder. Jeg hjælper med at fastholde struktur via ledelse. De trimmer virksomheden, fjerner spild og laver løbende forbedringer. Derved opnår landbrugene at øge arbejdsglæden, styrke medarbejderengagementet og tjene mere på bundlinjen. Jeg har øvet mig i feltet i godt 25 år ! Følg mig gerne på www.facebook.com/setfocus.dk Jeg er også til gode naturoplevelser, og går ikke af vejen for en god musik-, teater- og rejseoplevelse.
Fredag, 20 september 2013 09:29

”Med ordene skaber du virkeligheden”

"Work smarter - not harder"-serien ser på vigtigheden af, at skabe virkeligheden med ord samt hvordan du med fordel kan bringe kreativitet og vanebrydning ind i den daglige drift.

Lørdag, 02 marts 2013 12:07

Er du et brokkehoved – nej da!

Har du nogensinde tænkt på, at det er dig, der er den primære ressourceperson, når det kommer til medarbejdertrivsel og udvikling? Læs om personlighedsprofiler og bliv udfordret.

Mandag, 24 december 2012 09:58

Nå det, du aldrig når – skab tid

Se her, hvordan du skaber mere tid i hverdagen via nogle enkle værktøjer. Læs Henning Ambys første blog på Erfaland og opnå øget medarbejdertilfredshed samt en positiv bundlinje.

Erfaland

Landmandens forum