Opret gratis bruger nu!

Erfalands Ekspertblog
Den nyeste viden direkte til dig fra eksperterne

Kasper Mejnertsen

Kasper Mejnertsen, Rejse/arbejde i New Zealand

Jeg er 24 år jeg har taget HF med grønlinje, og uddannet virksomhedsleder inde for landbrugets lederuddannelse. Jeg går op i politik og alt hvad der omhandler landbruget. Jeg elsker at rejse ud og se hvordan landbrug er i andre lande end Danmark, for at se forskelligheden i hvordan man dyrker sin jord osv. Jeg er udadvendt og kan godt lide at lære nye mennesker at kende. Jeg sidder med i en lokalbestyrelse for Landboungdom, hvilket jeg er rigtig glad for. Igennem LU møder jeg mange andre unge landmænd, og igennem arbejde med Klub 1, så møder jeg mange unge elever indenfor landbruget, og hjælper gerne med gode råd. Jeg vil gerne inspirere andre til at rejse ud, og se andet end hvad der inde for den danske grænse. Opleve andre kulturer og få mange gode oplevelser.
Tirsdag, 21 januar 2014 11:42

Mellem skyerne på toppen af Little Mt Peel

Så er der nyt fra New Zealand! Kasper har været på en fed tur i bjergene sammen med en kammerat og fortæller i tekst og billeder om dagene on the road, regnvejr, jagt og kolde øl.

Mandag, 13 januar 2014 14:06

Sommer i 18 måneder

Kasper er fremadstormende på de sociale medier, hvor vi møder hans politiske engagement, rejseglæde og imponerende billeder. Gå ikke glip af hans første serieblog om New Zealand.

Erfaland

Landmandens forum