Opret gratis bruger nu!

Erfalands Ekspertblog
Den nyeste viden direkte til dig fra eksperterne

Karl Jørgen Nielsen

Karl Jørgen Nielsen, Maskinrådgiver

KJN Maskinrådgivning arbejder med rådgivning om maskiner til landbruget og etablering af biogasanlæg. De primære opgaver er beregning af maskinøkonomi, etablering af maskinfællesskaber og opfølgning på disse, korntørring og rådgivning vedr. valg af maskiner. Rådgivning om biogasanlæg sker i samarbejde med rådgivningsfirmaet PlanEnergi, og vedrører alle faser omkring etablering af biogas. Jeg er oprindelig fra Thy, opvokset på en kvæggård og har kørt på maskinstation i en del år, inden jeg valgte rådgivning som levebrød. Mine kompetenceområder er markteknik, økonomi, maskinfællesskaber og energi.
Søndag, 10 marts 2013 10:04

Dieselforbruget i landbruget

Dieselomkostninger udgør 15-20% af de samlede maskinomkostninger, så der kan være meget at hente med en målrettet indsats for et lavere forbrug. Læs mere her og spar på udgifterne.

Mandag, 28 november 2011 12:36

Nyheder på Agritechnica 2011

Se og læs om nyhederne på Agritechnica 2011, hvor Valtras nye frontlæsser blev præsenteret sammen med rundballepressere med chip-sporingssystem, forbedrede snittere og meget mere.

Tirsdag, 04 september 2012 08:11

Udfordring: Etablering efter våd høst

Det er ikke let at få etableret afgrøder efter en våd høst. I mange marker skal der kæmpes med våd jord, dybe spor efter mejetærsker, kornvogne, presser mm. Få viden i bloggen her.

Erfaland

Landmandens forum