Opret gratis bruger nu!

Erfalands Ekspertblog
Den nyeste viden direkte til dig fra eksperterne

Anders Rousing

Anders Rousing, Virksomhedsrådgiver og landmand

Jeg er indehaver af Rousing Consult, som arbejder med udvikling af små og mellemstore virksomheder, herunder primært større vækstlandbrug. Arbejdsopgaverne er eksempelvis: 1) Strategiudvikling, herunder planlægning og finansiering af større udviklingsopgaver, eks. produktionsudvikling, tilkøb, frasalg eller etablering i udlandet. 2) Intern optimering i virksomheden; gennemgang af arbejdsprocesser og indtjeningsområder, opsætning af handlingsplaner og opfølgning herpå. 3) Analyse af nudriften, budgetlægning samt hjælp til kontakt med kreditorer 4) Bestyrelsesarbejde. Virksomheden blev etableret i 2009 og har i dag en række større svine- og mælkeproducenter som faste kunder, hvor der lægges stor vægt på tæt kontakt og høj grad af kommunikation. Privat driver jeg et planteavlsbrug på 100 ha.
Tirsdag, 13 august 2013 07:40

Anders Rousing om likviditet

Endnu et super spændende og reflekterende indlæg fra Anders Rousing!! Hvad er den "Nye Normal" indenfor det danske landbrug, hvordan integrerer vi den - og hvad er egentlig normalt?

Fredag, 01 februar 2013 10:39

Kommende landmand – klar, parat ……

Læs Rousings blog om etablering: Det er et historisk godt tidspunkt at købe landbrug på nu. Renten er lav, udbuddet af landbrugsejendomme er stort og fremtidsudsigterne positive.

Onsdag, 02 januar 2013 00:00

Brug Tom Cruise på bedriften

Er du pilot i dit eget liv eller er du nærmere passager af dagligdagen? Læs denne blog med brugbare refleksionspørgsmål og få redskaberne til at genvinde styringen i din hverdag.

Onsdag, 15 august 2012 00:00

Rådgivere – en uddøende race???

Hvilke ydelser køber du egentlig, når du køber rådgivning? Har du brug for helt konkrete råd eller blot en sparringspartner. Bliv klogere på dig selv og din rådgiver i denne blog.

Tirsdag, 01 oktober 2013 06:48

Skomager bliv ved din læst

Landbruget er kriseramt i disse år og der er ikke plads til eksperimenter, vi er derfor tilbage ved ”Skomager bliv ved din læst”. Fokuser på det du er god til; og bliv endnu bedre!

Lørdag, 24 august 2013 09:02

Den første million er sværest at tjene

For de fleste landmænd er den største økonomiske beslutning i deres liv ”købet af ejendom nr. 1”. Her satses alt. Enten går det godt og man er etableret, eller også går det ikke.

Erfaland

Landmandens forum