Opret gratis bruger nu!

Erfalands Ekspertblog
Den nyeste viden direkte til dig fra eksperterne

Birgit Frantsen

Birgit Frantsen, Indehaver af Rovfluen Aps

Jeg arbejder som skadedyrskonsulent ved Rovfluen ApS, som min mand og jeg driver sideløbende med et mindre landbrug med planteavl. Jeg er opvokset på en kvæggård og har førhen arbejdet med svineproduktion i 14 år. Desuden har jeg en kontoruddannelse, som sammen med den solide erfaring indenfor landbruget og skadedyrsbekæmpelse giver nogle rigtig gode forudsætninger og kompetencer til at give den mest optimale rådgivning. Jeg er specialiseret i flue- og rottebekæmpelse og arbejder til dagligt med flue- og rottesikringer ved private, landbrug og andre erhverv. Jeg vil skrive om bekæmpelse af fluer og rotter i landbrugsbedrifter og ser frem til at besvare spørgsmål.
Tirsdag, 05 februar 2013 11:02

Nye regler vedrørende gifte

Er du rustet til kontrol? Tag et kig i Birgits Frantsens blog og bliv orienteret om de nyeste regler indenfor musegifte. Flere må nu ikke benyttes af landmænd, jægere og husejere!

Onsdag, 17 oktober 2012 09:56

Rotter på loftet – eller ej!

Få en masse informationer om rotters adfærd, deres ødelæggelser og hvor hurtigt de formerer sig. I denne blog får du en hurtig, men grundig rundtur med facts fra rotternes univers.

Tirsdag, 09 oktober 2012 08:03

Undgå flueplagen og invasion af rotter

Vidste du, at to rotter bliver til 862 på et år samt at 100 rotter, æder 1.000 kg korn per år? Vil du have flere facts og råd om skadedyrs- og fluebekæmpelse, så læs Rovfluens blog.

Erfaland

Landmandens forum