Opret gratis bruger nu!

Hvad er Erfaland

Erfaland er samlingsstedet for alle med foden indenfor landbrugssektoren. Hver dag benyttes sitet til at netværke og opretholde forbindelse kollegaer imellem, der oploades billeder, deles videoer samt links og der skrives forumindlæg samt inspirerende ekspertblogs. Alt dette for at skabe et tættere netværk mellem landbrugets aktører og samtidig accelerere landbrugets formidlingsflow.

 

Brugerudtalelser: Derfor bruger jeg Erfaland

"Jeg har haft stor fornøjelse af, at mange af diskussionerne er på et overordnet strategisk niveau"

"Jeg er imponeret over niveauet. Vi har manglet dette forum længe"

"Masser af gode råd og hjælp til, det man går og tumler med. Og så er Erfaland nemt og logisk at bruge"

 

Mission

Erfalands mission er at give fremtidens landmænd en dynamisk platform til vidensdeling, sparring og kontinuerlig udvikling af såvel individet som bedriften.

 

Vision 

I fremtiden ses Erfaland som landbrugets foretrukne kommunikationssite, hvor vi i fællesskab opbygger en robust kerne af viden og erfaringer samtidig med udvidelse samt vedligeholdelse af vore netværk. Erfaland vil stå solidt funderet på værdigrundlagets tre P'er og tegner således billedet af en professionel platform, der med en fortløbende popularitet og en personlig vinkel øger vidensgenereringen landmænd imellem. Erfalands ønsker desuden at have en nøjsom indgangsvinkel til annoncørernes reklamemuligheder. På Erfaland koster intet en bondegård!

 

Værdigrundlag

Personligt : Erfaland er rammen , du skaber indholdet!

Professionelt : En seriøs platform for fremtidens landmænd.

Populært : Tag del i fællesskabet og udvid dit netværk.

 

Bag om Erfaland

Mange har efterspurgt tankerne bag Erfaland samt mere info om initiativtageren bag siden, hvilket har resulteret i dette afsnit.

 

Erfaland så dagens lys den 1.11.2011 og er en sammentrækning af erfagruppe og landbrug. Siden ejes og drives af undertegnede: Christina Yding Hahn Elgaard - også kendt som Celgaard. Jeg er uddannet virksomhedsleder, har arbejdet som driftsleder i mange år, og læser i øjeblikket et tværfagligt studie på Århus Universitet med rod i biologi og informationsvidenskab for at forbedre Erfaland. Jeg er i den grad iværksætter med hang til udfordringer og prøver altid at dygtiggøre mig indenfor mit primære felt: Landbruget!

 

Som de fleste landmænd var jeg på bedriften det meste af tiden, og derfor kunne det være svært at afsætte tid til faglig udvikling i form af erfagrupper og kurser. For at udvikle bedriften herhjemme begyndte jeg derfor at søge relevante informationer på nettet. Det tog alt for lang tid og ofte fandt jeg kun generelle anbefalinger, der slet ikke matchede problemstillingerne på vores bedrift.

 

Derfor opstod tanken om et online netværk, hvor landmænd kunne snakke sammen og dele erfaringer. En dynamisk vidensbank uden geografiske  og økonomiske begrænsninger. Et stærkt netværk med et win-win-fundament og en tro på, at hvis landmænd hjælper hinanden, kommer det tifoldigt igen. Erfaland var således en realitet i starten af 2011. Nu skulle platformen bygges.

Målet blev at Erfaland skulle fungere som et online supplement til landbrugsaviserne, faglitteraturen og de traditionelle erfagruppe. Et sted med åbent 24 timer i døgnet med plads til alle former for spørgsmål, hvor landmænd kunne samle råd og vejledninger til den daglige drift via det online netværk. Og på den måde kunne hjælpe hinanden med alle tænkelige problemstillinger ude på bedrifterne. Hele Danmarks online erfagruppe.

Erfaland blev samtidig opbygget med respekt for andelstanken, der fordrer medbestemmelse til alle. Det betyder, at hjemmesiden fortløbende udvikles med afsæt i landmændenes bedrifter og behov - også kaldt brugerinvolveret innovation. Erfaland er således udelukkende skabt for at fremme landmændenes interesser ude på bedrifterne. Alle indtægter på siden går derfor til administration, markedsføring og udvikling af Erfaland, således alle landmænd i Danmark har mulighed for at stå med et power-redskab i hånden om ganske få år.  

 

Støt Erfaland – opret dig som bruger

Jeg håber derfor, du vil støtte op om det gode initiativ ved at oprette en bruger herinde og dele Erfaland samt dets muligheder med dine kollegaer, således så mange som mulig får glæde af siden!

  

De bedste hilsner

Celgaard

 

 

 

 

Kontakt Erfaland ApS

Kallestrupvej 72

9620 Aalestrup

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf.nr. 30 29 83 59

CVR: 34587159

Kontakt os

kontakt erfaland

Har du spørgsmål eller kommentarer så kontakt os endelig:

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf.nr. 30 29 83 59

Vidste du....

01At brugerne på erfaland i gennemsit bruger hele 10 minutter pr. besøg?

02At vi i øjeblikket arbejder på en app til siden, så du kan få erfaland på mobilen?

03 At du på Erfaland kan købe branchens billigste bannere

Erfaland

Landmandens forum