Opret gratis bruger nu!

Erfalands Sponsorsektion
Støt vores sponsorer, de støtter os!

Vi leverer skræddersyede løsninger via fremtidssikring og totaloptimering af din bedrift. Rådgivningen er målrettet med opfølgning og fokus.

Svinerådgivning Vest
www.srvest.dk

Vil du være med i sponsorteamet?

Hvis du er interesseret i at høre mere om sponsorteamets muligheder samt branchens billigste bannere, så kontakt Christina på tlf. 30298359 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. allerede i dag!

Specialfoder med unikke sojabaserede proteinløsninger, der med garanti fremmer sundheden og effektiviteten i dyreholdet.

Hamlet Protein
www.hamletprotein.dk

OK er Danmarks mest solgte benzinmærke, der forsyner landbrug og erhverv med olie, naturgas, el, varmepumper samt solceller.

OK Benzin
www.ok.dk

Vi tilbyder køb, salg og eksport af smågrise og slagtesvin til det europæiske marked med fokus på service og langsigtede relationer.

Porc Mercatus
www.porc-mercatus.dk

Agriteam tilbyder rådgivning ved køb og salg af alle former for fast ejendom. Tillid, seriøsitet og troværdighed er vores nøgleord.

Agriteam
www.agriteam.dk

Bayer CropScience er en af verdens førende firmaer indenfor plante- beskyttelse samt udvikling af midler mod sygdomme, skadedyr og ukrudt.

Bayer Cropscience
www.bayercropscience.dk

Hatting KS leverer til bedrifter med kvæg og svin. Vi har en bred vifte af produkter og sammensætter gerne helhedsløsninger til dig som kunde.

Hatting KS
www.hatting-ks.dk

I samarbejde med TMTit tilbyder Bovisoft fuld IT-service samt innovative og brugbare programmer til moderne kvægbesætninger.

Bovisoft
www.bovisoft.dk

BREEDnCARE forbedrer din bundlinje gennem services, produkter og totalløsninger indenfor kvægavl og -pleje med stor fokus på kvalitet.

BREEDnCARE
www.breedncare.dk

Reparation og service i hele landet af: Dykpumper, omrører, røreværker, udmugning samt neddykning i fortanke med iltudstyr og gasdetektor.

Jysk Agro Teknik
www.jyskagroteknik.dk

Fokuseret coaching og ledelsesrådgivning til fastholdelse af arbejdsglæde og engagement, der gavner bedrift, ansatte og bundlinje.

SetFocus
www.setfocus.dk

Future Farming udvikler innovative og praktiske løsninger til fremtidens bedrift, der reducerer tids- og pengespildet i det moderne landbrug.

Future Farming
www.futurefarming.dk

Et firma med solide kompetencer indenfor: Forretningsudvikling med fokus på interne arbejdsgange, strategi og ledelse samt økonomi.

Rousing Consult
www.rousingconsult.dk

Rovfluen ApS er landets førende fluefabrik indenfor produktion af rovfluer og snyltehvepse til den kvalitetsbevidste landmand.

Rovfluen ApS
www.rovfluen.dk

Erfaland

Landmandens forum